Blog

Enjoy Your Business

Previous Next

În perioada 16-18 Noiembrie 2018, la Iulius Mall Cluj-Napoca a fost organizată a șasea ediție a Romanian Open Squash - ROS6, RiseTech fiind unul sponsorii principali ai acestui eveniment sportiv de anvergură. Decizia noastră de a sprijini această competiție nu a fost greu de luat, pentru că unul din obiectivele companiei noastre încă de la fondare, este de a sprijini evenimentele care aduc un plus de imagine orașului nostru, Cluj-Napoca, și care promovează mișcarea și sănătatea.

Miza participanților a fost câștigarea unui loc la Campionatul Mondial, cel mai important turneu al circuitului profesionist PSA World Tour, care va avea loc, în anul 2019, în Statele Unite, la Chicago, dar și premiile în valoare totală de peste 7.000 de dolari. Competiția a fost transmisă în direct și în exclusivitate la Look Sport TV. Jucătorii din acest an s-au adunat din peste 20 de țări, printre care Spania, Cehia, Olanda, Anglia, Austria, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Polonia și România. Printre participanți se numără nume importante din circuitul profesionist și foști campioni ai edițiilor precedente, precum Daniel Poleshchuk și Bernat Jaume, dar și trei dintre cei mai buni jucători din Egipt, țara care domină topul internațional, Youssef Ibrahim, Tarek Shehata și Ahmed Hosny, câștigătorul turneului fiind declarat chiar unul dintre favoriți, Youssef Ibrahim.

Precum în anii precedenți, turneul a fost organizat de Asociația Club Sportiv Pro Squash Cluj Napoca, care încă de la începuturile ei și-a fixat misiunea de a sprijini construirea comunității de squash din România. Viziunea asociației este de a rămâne promotorul celui mai mare turneu de specialitate din România, prin intermediul numărului și nivelului calitativ al jucătorilor precum și al fondului de premiere. Tocmai din acest motiv, RiseTech a ales să sprijine dezvoltarea și promovarea către noile generații a acestui sport elegant, dinamic și spectaculos, dar mai puțin cunoscut și practicat în România.

Mulțumim ACS Pro Squash Cluj pentru invitația de a fi alături de ei în susținerea acestui eveniment, și ne dorim ca acest parteneriat să continue și anul viitor.

Previous Next

Atunci când s-a pornit la drum, adevărul este că nu am știut 100% la ce să ne așteptăm, având multe întrebări pe care ni le-am pus, legate de vânzări, de promovare, de strategia companiei, de direcția în care doream să mergem etc. Multora dintre aceste întrebări, evident, le-am găsit şi răspuns, dar vă asigur că între timp au apărut alte noi întrebări, pe care nu le anticipasem.

logo

Str. Samuil Micu nr 1A
Cluj-Napoca
Cluj 400014, România

Abonează-te la Newsletter