RiseTech

Enjoy Your Business

Despre noi

 
despre-noi-int.jpg

Anul 2017 marchează intrarea noastră pe piața românească, RiseTech oferind servicii de consultanță și soluții software. Strategia noastră și totodată scopul nostru sunt reprezentate de succesul clientului în business-ul pe care îl dezvoltă, în România și pe alte piețe.

RiseTech oferă servicii de consultanță software companiilor aflate în tranziție, un proces care implică dezvoltarea și integrarea de tool-uri software (web şi mobile) pentru creșterea eficienței, productivității și competitivității pe piață.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să creăm un business sănătos. Parametri care descriu în linii mari un business sănătos sunt: aduce împlinire, satisfacție și valoare adăugată angajaților, clienților și partenerilor săi. Pentru a atinge acest obiectiv, ne dorim să fim considerați un partener de încredere, specialiștii noștri să colaboreze strâns cu clienții pentru a înțelege optim cerințele lor, pentru a presta servicii din ce în ce mai bune.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este digitalizarea companiilor mici și mijlocii din România. Pentru a putea fi competitivi și a crea valoare adăugată ridicată, este necesar ca o companie să aibă toolurile potrivite pentru monitorizarea și eficientizarea proceselor interne. Rolul nostru este de a oferi suport în acest proces de digitalizare și să oferim cele mai potrivite soluții pentru ca atingerea obiectivelor de către clienții noștri să devină o certitudine.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este de a transpune inovația tehnologică în beneficii directe pentru clientul final.

"Enjoy your business" sumarizează cel mai bine cultura companiei RiseTech.

Valorile companiei

 
Succesul în construirea unei relații de parteneriat se bazează pe valorile culturii organizaționale, unde împărtășim următoarele valori și perspective care oferă motivarea pozitivă
Image

Umanitate

Propunem tool-uri care să ajute utilizatorii să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Responsabilitate

Ne asumăm.

Încredere

Ingredientul care face o relație să funcționeze echilibrat și pe termen lung.

Transparență

Premisa noastră pentru asumarea responsabilității, încurajarea schimbului de informații și înțelegerea obiectivelor și beneficiilor.

Empatie

Prin manifestarea empatiei în companie relațiile devin mai puternice, comunicarea devine mai eficientă și se îmbunătățesc încrederea și colaborarea între membrii echipelor.

Calitate

Calitatea de vârf a serviciilor și produselor – toate soluțiile oferite plecând de la această cerință.

Dezvoltare

Urmărim permanent să creștem ca specialiști. Cunoștințele sunt cele care ce ne fac valoroși.

Parteneriat

Credem în succesul reciproc, de aceea, urmărim să câștigăm încrederea clienților pentru colaborări pe termen lung.

Echipa noastră

 
logo

Str. Samuil Micu nr 1A
Cluj-Napoca
Cluj 400014, România

Abonează-te la Newsletter